Ananas, truskawka-kantalupa i brzoskwinia-mango agua fresca. Świetny sposób na utrzymanie chłodu i nawilżenia przez całe lato.
W przypadku agua fresca ananasowego: za pomocą blendera kuchennego dodaj ananasa, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
W przypadku agua fresca truskawkowo-kantalupa: za pomocą blendera kuchennego dodać truskawki, kantalupę, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Dla agua fresca brzoskwinia-mango: za pomocą blendera kuchennego dodaj mango, brzoskwinie, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...