Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe z mikrofali.
Kawałki czekolady włożyć do kubka, wstawić do mikrofali i rozpuścić w wysokiej temperaturze (ok. 30 sekund - uważaj, aby się nie przypaliło).
Do kubka dodaj mąkę migdałową, sodę oczyszczoną, olej kokosowy i jajko i dobrze wymieszaj widelcem. Wciśnij miksturę na dno kubka.
Piecz w mikrofali na wysokiej mocy przez 90 sekund (ten czas może się różnić w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Odstaw do ostudzenia na minutę.
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Spraw, aby lato było pełne dreszczy z waniliowym koktajlem mlecznym. Koktajl waniliowy to najbardziej uwielbiany p...
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.