Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe z mikrofali.
Kawałki czekolady włożyć do kubka, wstawić do mikrofali i rozpuścić w wysokiej temperaturze (ok. 30 sekund - uważaj, aby się nie przypaliło).
Do kubka dodaj mąkę migdałową, sodę oczyszczoną, olej kokosowy i jajko i dobrze wymieszaj widelcem. Wciśnij miksturę na dno kubka.
Piecz w mikrofali na wysokiej mocy przez 90 sekund (ten czas może się różnić w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Odstaw do ostudzenia na minutę.
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...
Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...