Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe z mikrofali.
Kawałki czekolady włożyć do kubka, wstawić do mikrofali i rozpuścić w wysokiej temperaturze (ok. 30 sekund - uważaj, aby się nie przypaliło).
Do kubka dodaj mąkę migdałową, sodę oczyszczoną, olej kokosowy i jajko i dobrze wymieszaj widelcem. Wciśnij miksturę na dno kubka.
Piecz w mikrofali na wysokiej mocy przez 90 sekund (ten czas może się różnić w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Odstaw do ostudzenia na minutę.
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...