Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C
W misce wymieszaj wszystkie suche składniki.
W mikserze połącz jajka, cukier, marmoladę i masło. Wymieszaj te składniki, aż będą gładkie i kremowe.
Powoli dodawaj naprzemiennie kwaśne mleko i suche składniki.
Posmarować masłem patelnie i równomiernie wlać ciasto.
Piec 30-35 minut lub do momentu, gdy test wykałaczki będzie czysty.
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Mój ulubiony przepis, który robię co tydzień, maślane, łatwe w przygotowaniu ciasteczka maślankowe! Świetne równie...