To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością, Catherine Xo
Posmarować 10-calową żeliwną patelnię masłem.
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól. Dodaj skórkę cytryny do suchych składników. W większej misce ubij masło i cukier na puszystą masę.
Dodaj jajko, wanilię i sok z cytryny do masła i cukru i ubij.
Na wolnych obrotach ubij kwaśne mleko w mieszaninę cukru i powoli dodawaj suche składniki.
Dodaj brązowy cukier do jagód.
Ułóż ciasto na przygotowanej patelni. Ułóż jagody na cieście i delikatnie dociśnij i posyp dodatkową łyżką cukru.
Na małym i delikatnym ogniu gotuj pod przykryciem na kuchence, srawdź wykałaczką czy jest już gotowe.
Do przygotowania ciasta wystarczy tylko 40 minut, czas pieczenia to 30 minut. Po upieczeniu odstaw do ochłodzenia...
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...
W zaledwie 30 minut możesz zrobić własne bułeczki do hamburgerów od podstaw!
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...