To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością, Catherine Xo
Posmarować 10-calową żeliwną patelnię masłem.
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól. Dodaj skórkę cytryny do suchych składników. W większej misce ubij masło i cukier na puszystą masę.
Dodaj jajko, wanilię i sok z cytryny do masła i cukru i ubij.
Na wolnych obrotach ubij kwaśne mleko w mieszaninę cukru i powoli dodawaj suche składniki.
Dodaj brązowy cukier do jagód.
Ułóż ciasto na przygotowanej patelni. Ułóż jagody na cieście i delikatnie dociśnij i posyp dodatkową łyżką cukru.
Na małym i delikatnym ogniu gotuj pod przykryciem na kuchence, srawdź wykałaczką czy jest już gotowe.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
W zaledwie 30 minut możesz zrobić własne bułeczki do hamburgerów od podstaw!
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...