Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Zmiękczone lody i likier amaretto wymieszać w małej misce. Wstawić do zamrażarki, aż lody ponownie stwardnieją i nadają się do „nabierania”.
Połącz sodę, sok wiśniowy i wódkę, podziel równo między 2 szklanki. Na wierzch ułożyć gałki lodów z dodatkiem amaretto.
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...