Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ubij jajka z cukrem na gładką puszystą pianę.
Dodaj banany, obrane i rozgniecione. Wymieszaj ciasto.
Teraz dodaj mąkę, cynamon w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i mielony imbir.
Na tym etapie dodaj stopione masło. Dobrze wymieszać.
Wlej ciasto do foremki chlebowej i piecz przez 40-50 minut w 180 stopniach Celsjusza.
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
W zaledwie 30 minut możesz zrobić własne bułeczki do hamburgerów od podstaw!