Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ubij jajka z cukrem na gładką puszystą pianę.
Dodaj banany, obrane i rozgniecione. Wymieszaj ciasto.
Teraz dodaj mąkę, cynamon w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i mielony imbir.
Na tym etapie dodaj stopione masło. Dobrze wymieszać.
Wlej ciasto do foremki chlebowej i piecz przez 40-50 minut w 180 stopniach Celsjusza.
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Ich prawdziwa nazwa to "hush, puppy", co oznacza "cicho, szczeniaku" Skąd wzieła się ta nazwa? Jedna z historii je...
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...