Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ubij jajka z cukrem na gładką puszystą pianę.
Dodaj banany, obrane i rozgniecione. Wymieszaj ciasto.
Teraz dodaj mąkę, cynamon w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i mielony imbir.
Na tym etapie dodaj stopione masło. Dobrze wymieszać.
Wlej ciasto do foremki chlebowej i piecz przez 40-50 minut w 180 stopniach Celsjusza.
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...