Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Zacznij od doprawienia kurczaka posiekaną cebulą, czosnkiem, imbirem, mieszanką ziół, czarnym pieprzem, curry, kminkiem i płatkami chilli.
Dobrze wmasuj przyprawy w kuchni i odstaw do lodówki na co najmniej trzydzieści minut.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Wlej olej na patelnię i smaż kurczaka, aż się zrumieni.
Wstaw kurczaka do piekarnika i gotuj przez około trzydzieści minut. Odłóż patelnię z olejami i sokami na bok.
W międzyczasie przygotuj sos, podsmaż na patelni pozostałość po kurczaka. Możesz również smażyć więcej startego imbiru, posiekanej cebuli i czosnku przez kilka minut, jeśli chcesz.
Po zakończeniu odłóż na bok.
Pozostałe składniki ułóż na talerzu, pokrój piersi z kurczaka i dodaj podsmażone przyprawy jako sos.
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...