Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Rozgrzej olej na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę i smaż do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Dodać czerwoną paprykę, zagęszczony bulion i szpinak. Przykryj i gotuj, aż szpinak zwiędnie.
Dodaj fasolę, ser i makaron i wymieszaj.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...