Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Rozgrzej olej na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę i smaż do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Dodać czerwoną paprykę, zagęszczony bulion i szpinak. Przykryj i gotuj, aż szpinak zwiędnie.
Dodaj fasolę, ser i makaron i wymieszaj.
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...