Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Cukinię pokrój na małe kawałki. Umieść w robocie kuchennym i miksuj, aż pozostaną małe kawałki. (inną opcją jest użycie kratki na robocie kuchennym).
W średniej misce dodaj cukinię, sok z cytryny, natkę pietruszki, mąkę, jajka, przyprawy, parmezan i bułkę tartą. Wymieszaj razem.
Rozłóż oliwę na dużej patelni i podgrzej na średnim ogniu. Dodaj trochę mniej niż ¼ szklanki ciasta na patelnię na każdy placek. Smaż na złoty kolor, około 45 sekund z każdej strony.
Połóż kilka warstw ręcznika papierowego na blasze lub talerzu. Gdy placki będą gotowe, przełóż je do naczynia i pozwól ręcznikowi wchłonąć nadmiarowy olej.
Udekoruj sokiem z cytryny i odrobiną greckiego jogurtu.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...