Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Garnek postawić na ogniu, a gdy się zagotuje, posolić, spaghetti gotować 9 minut lub do „aldente”,
Podczas gdy makaron się gotuje, umieść nieprzywierającą patelnię na ogniu i delikatnie usmaż cebulę z czosnek do miękkości,
Zmniejsz ogień na patelni, dodaj szpinak i umieść pokrywkę na górze na minutę lub dwie,
Dodać ricottę do mieszanki szpinakowej, ponownie umieścić pokrywkę na patelni i odstawić z ognia, aż makaron będzie gotowy,
Odcedź makaron, a następnie wymieszaj ze szpinakiem i ricottą,
Jeśli zdecydujesz się na orzeszki piniowe, po prostu upiecz je na nieprzywierającej patelni, aż zaczną się złocić,
Dodaj tarty parmezan (opcjonalnie), oliwę chili (opcjonalnie) i ciesz się smakiem wraz z kieliszkiem schłodzonego białego wina.
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...