Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakowych. Marchewki są przygotowywane z dodatkiem miodu i świeżej mięty, co nadaje im delikatny i przyjemny smak.
Miodowo miętowe marchewki są idealnym dodatkiem do mięs, ryb oraz jako zdrowa przekąska między posiłkami. Danie to nie tylko smakuje wyśmienicie, ale również jest pełne wartości odżywczych, takich jak witamina A, C oraz beta-karoten. Jest to także świetna propozycja dla osób, które chcą wprowadzić do swojej diety więcej warzyw i eksperymentować z różnymi smakami.
Rozgrzej piekarnik do 175 c.
Wrzuć razem miód, oliwę i marchewkę.
Piecz przez 30 minut.
Na wierzchu posypać miętą.
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...