Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub podać z ryżem i surówką. Lekko słodkie, przełamią smak każdej potrawy.
Ustawić piekarnik na temperaturę 200 stopni C
W robocie kuchennym dodaj marchewki i jabłko. Miksować, aż będzie bardzo drobno posiekane.
Umieść wszystkie składniki w misce i mieszaj, aż dobrze się połączą. Uformuj klopsiki w rozmiar piłeczki golfowej. Ułóż na blasze wyłożonej pergaminem i piecz przez 15-18 minut, aż lekko się zarumienią.
Dodaj odrobinę sosu i roztopioną mozzarellę. Z pewnością można je wrzucić do jakiegoś sosu i podawać z makaronem.
Zdrowy brązowy ryż i brokuły, kremowy sos i pikantny kurczak, posypane chrupiącą smażoną cebulą. Pyszna zapiekanka...
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...