4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niewiarygodnego smaku!
Rozgrzej olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Usmażyć kurczaka przez 2 minuty z każdej strony. Zmniejsz ogień do średniego, dodaj sos curry i śmietanę kokosową. Gotuj przez 5 minut.
Podczas gdy kurczak się smaży, ugotuj makaron ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odcedź makaron i odstaw na bok.
Gdy kurczak jest w pełni usmażony, zmniejsz ogień. Dodaj makaron ryżowy i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Podziel między miski i w razie potrzeby posyp dodatkami.
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...
Tuńczyk ze słodko-pikantną azjatycką sałatką to pyszna potrawa, która składa się z kawałków świeżego tuńczyka i mi...
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...