4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niewiarygodnego smaku!
Rozgrzej olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Usmażyć kurczaka przez 2 minuty z każdej strony. Zmniejsz ogień do średniego, dodaj sos curry i śmietanę kokosową. Gotuj przez 5 minut.
Podczas gdy kurczak się smaży, ugotuj makaron ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odcedź makaron i odstaw na bok.
Gdy kurczak jest w pełni usmażony, zmniejsz ogień. Dodaj makaron ryżowy i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Podziel między miski i w razie potrzeby posyp dodatkami.
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Jeśli szukasz pysznego i sycącego dania na obiad lub kolację, to zapiekanka z kurczaka i pieczarek będzie idealnym...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon