6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie z indyjskiej kuchni
Umieść orzechy nerkowca i mleko kokosowe w robocie kuchennym lub blenderze i miksuj do uzyskania gęstej i kremowej konsystencji.
Umieść dużą patelnię lub wok na dużym ogniu. Podsmaż cebulę niewielką ilością oleju, aż się zeszkli. Dodaj czosnek i smaż jeszcze przez 30 sekund. Dodaj curry w proszku, ciągle mieszając przez minutę, aż zacznie pachnieć.
Powoli dodać sos z orzechów nerkowca i 400 ml wody. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i dodaj jagnięcinę. Gotuj przez kolejne 15 - 20 minut lub do ugotowania jagnięciny.
Podawaj z ryżem.
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...