Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztki indyka, wiesz, co robić.
Upraż laski cynamonu, anyż i goździki w średnim rondelku na średnim ogniu, aż zaczną pachnieć, około 2 minut.
Do rondla dodać rosół z kości indyka, imbir, sos rybny i sos sojowy. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
W międzyczasie zagotuj 2 litry wody w innym rondlu. Dodaj makaron, gotuj przez 2-3 minuty. Odcedź i przenieś równomiernie do dwóch misek.
Wyrzucić przyprawy z bulionu. Dodaj warzywa i zwiększ temperaturę. Doprowadź ponownie do wrzenia lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Podawać połowę indyka w jednej misce na makaron. Zalej połowę bulionu łącznie z warzywami. Na wierzch ze świeżą kolendrą, sosem sriracha i / lub sosem hoisin. Dodaj świeżego soku z limonki. Gotowe!
Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Jeśli szukasz pysznego i sycącego dania na obiad lub kolację, to zapiekanka z kurczaka i pieczarek będzie idealnym...