Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztki indyka, wiesz, co robić.
Upraż laski cynamonu, anyż i goździki w średnim rondelku na średnim ogniu, aż zaczną pachnieć, około 2 minut.
Do rondla dodać rosół z kości indyka, imbir, sos rybny i sos sojowy. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
W międzyczasie zagotuj 2 litry wody w innym rondlu. Dodaj makaron, gotuj przez 2-3 minuty. Odcedź i przenieś równomiernie do dwóch misek.
Wyrzucić przyprawy z bulionu. Dodaj warzywa i zwiększ temperaturę. Doprowadź ponownie do wrzenia lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Podawać połowę indyka w jednej misce na makaron. Zalej połowę bulionu łącznie z warzywami. Na wierzch ze świeżą kolendrą, sosem sriracha i / lub sosem hoisin. Dodaj świeżego soku z limonki. Gotowe!
Tuńczyk ze słodko-pikantną azjatycką sałatką to pyszna potrawa, która składa się z kawałków świeżego tuńczyka i mi...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...