Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i lepkie, z maślaną, słodką kruszonką. Ma też mało kalorii!
Ułóż posiekany rabarbar i pokrojone w plasterki truskawki.
Równomiernie posyp owoce cukrem i żelatyną truskawkową.
Pozostaw mieszankę owoców i cukru na około 30 minut, będzie bardzo soczysta.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Równomiernie posyp ciasto na wierzch, a następnie skrop roztopionym masłem.
Wstaw do nagrzanego do 350 stopni piekarnika i piecz przez 45 minut lub do zarumienienia i bąbelków.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub słodką bitą śmietaną.
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców