Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i lepkie, z maślaną, słodką kruszonką. Ma też mało kalorii!
Ułóż posiekany rabarbar i pokrojone w plasterki truskawki.
Równomiernie posyp owoce cukrem i żelatyną truskawkową.
Pozostaw mieszankę owoców i cukru na około 30 minut, będzie bardzo soczysta.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Równomiernie posyp ciasto na wierzch, a następnie skrop roztopionym masłem.
Wstaw do nagrzanego do 350 stopni piekarnika i piecz przez 45 minut lub do zarumienienia i bąbelków.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub słodką bitą śmietaną.
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....