Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i lepkie, z maślaną, słodką kruszonką. Ma też mało kalorii!
Ułóż posiekany rabarbar i pokrojone w plasterki truskawki.
Równomiernie posyp owoce cukrem i żelatyną truskawkową.
Pozostaw mieszankę owoców i cukru na około 30 minut, będzie bardzo soczysta.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Równomiernie posyp ciasto na wierzch, a następnie skrop roztopionym masłem.
Wstaw do nagrzanego do 350 stopni piekarnika i piecz przez 45 minut lub do zarumienienia i bąbelków.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub słodką bitą śmietaną.
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....