Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest całkowicie chłodny. Sugerujemy zrobienie dwóch porcji tego deseru bez pieczenia i przechowywanie jednej w zamrażarce na szybką przekąskę w upalny dzień
Naczynie do pieczenia o wymiarach 9 ”x 9” wyłożyć papierem do pieczenia. Pozostaw paski zwisające z krawędzi naczynia, aby można je było później łatwo wyjąć.
W dużej misce wymieszaj pokruszone precle, olej kokosowy i cukier, aż dobrze się połączą. Wciśnij masę na dno naczynia do pieczenia. Wstaw do lodówki na 10 minut.
Ubij ser śmietankowy i cukier puder w dużej misce mikserem ręcznym, aż masa będzie puszysta i lekka, około 2 minuty. Dodaj połowę skórki z limonki i wszystkie pozostałe składniki oprócz soli. Miksuj na niskim poziomie przez około 30 sekund lub do momentu, gdy wszystko zostanie dobrze połączone.
Rozłóż mieszaninę równomiernie na cieście. Posyp pozostałą skórką z limonki i różową solą wierzch nadzienia serka śmietankowego.
Wstaw do zamrażarki na około 1 godzinę lub do uzyskania twardej masy. Użyj zwisu pergaminu, aby wyjąć z blachy. Pokroić na 16 kwadratów. Przechowywać w zamrażarce, pozostawić batony do rozmrożenia do 5 minut przed podaniem.
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...