Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita i przygotuj 9-calową kwadratową blachę do pieczenia, natłuszczając ją.
W robocie kuchennym połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem orzechów pekan i kawałków czekolady) i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Do naczynia wlej ciasto i łyżką wymieszaj orzechy z kawałkami czekolady.
Łyżką ciasto równomiernie rozprowadzić na blasze.
Postaw patelnię na środkowym ruszcie piekarnika i piecz przez 25-30 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozwól jej ostygnąć przed pocięciem na żądane rozmiary.
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Spraw, aby lato było pełne dreszczy z waniliowym koktajlem mlecznym. Koktajl waniliowy to najbardziej uwielbiany p...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego