Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita i przygotuj 9-calową kwadratową blachę do pieczenia, natłuszczając ją.
W robocie kuchennym połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem orzechów pekan i kawałków czekolady) i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Do naczynia wlej ciasto i łyżką wymieszaj orzechy z kawałkami czekolady.
Łyżką ciasto równomiernie rozprowadzić na blasze.
Postaw patelnię na środkowym ruszcie piekarnika i piecz przez 25-30 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozwól jej ostygnąć przed pocięciem na żądane rozmiary.
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...