Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita i przygotuj 9-calową kwadratową blachę do pieczenia, natłuszczając ją.
W robocie kuchennym połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem orzechów pekan i kawałków czekolady) i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Do naczynia wlej ciasto i łyżką wymieszaj orzechy z kawałkami czekolady.
Łyżką ciasto równomiernie rozprowadzić na blasze.
Postaw patelnię na środkowym ruszcie piekarnika i piecz przez 25-30 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozwól jej ostygnąć przed pocięciem na żądane rozmiary.
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.