Przepis na ciasto jagodowo-kokosowe

Przepis na ciasto jagodowo-kokosowe

Ciasto jagodowo-kokosowe

Ciasto jagodowo-kokosowe

Intensywny jagodowo-kokosowy smak idealny na deser.

Preparation time

35 minut

Calories

-

Carbs

-

Proteins

-

Fats

-

Ciasto jagodowo-kokosowe - Ingredients

How to prepare ciasto jagodowo-kokosowe


Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).

W misce wymieszaj jagody, sok z cytryny, cynamon i wanilię. Delikatnie rozgnieć kilka jagód grzbietem widelca. Mieszankę jagód przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na 15 minut.

W międzyczasie połącz mąki. Pokrój stały olej kokosowy na małe kawałki i dodaj do mąki. Wcieraj mieszaninę, aż będzie przypominać bułkę tartą. Wymieszaj z kokosem.

Rozsyp ciasto na pieczonych jagodach i kontynuuj pieczenie, aż będzie złote i chrupiące.

See our other recipes