Intensywny jagodowo-kokosowy smak idealny na deser.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
W misce wymieszaj jagody, sok z cytryny, cynamon i wanilię. Delikatnie rozgnieć kilka jagód grzbietem widelca. Mieszankę jagód przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na 15 minut.
W międzyczasie połącz mąki. Pokrój stały olej kokosowy na małe kawałki i dodaj do mąki. Wcieraj mieszaninę, aż będzie przypominać bułkę tartą. Wymieszaj z kokosem.
Rozsyp ciasto na pieczonych jagodach i kontynuuj pieczenie, aż będzie złote i chrupiące.
Poczuj się jak gwiazdy Hollywood z tym domowym, orzeźwiającym i całkowicie naturalnym napojem.
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.