Intensywny jagodowo-kokosowy smak idealny na deser.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
W misce wymieszaj jagody, sok z cytryny, cynamon i wanilię. Delikatnie rozgnieć kilka jagód grzbietem widelca. Mieszankę jagód przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na 15 minut.
W międzyczasie połącz mąki. Pokrój stały olej kokosowy na małe kawałki i dodaj do mąki. Wcieraj mieszaninę, aż będzie przypominać bułkę tartą. Wymieszaj z kokosem.
Rozsyp ciasto na pieczonych jagodach i kontynuuj pieczenie, aż będzie złote i chrupiące.
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...
Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...