Intensywny jagodowo-kokosowy smak idealny na deser.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
W misce wymieszaj jagody, sok z cytryny, cynamon i wanilię. Delikatnie rozgnieć kilka jagód grzbietem widelca. Mieszankę jagód przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na 15 minut.
W międzyczasie połącz mąki. Pokrój stały olej kokosowy na małe kawałki i dodaj do mąki. Wcieraj mieszaninę, aż będzie przypominać bułkę tartą. Wymieszaj z kokosem.
Rozsyp ciasto na pieczonych jagodach i kontynuuj pieczenie, aż będzie złote i chrupiące.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Czy jest lepszy sposób na rozpoczęcie dnia niż ten pyszny i oczyszczający koktajl. Jest łatwy w wykonaniu, naprawd...
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze