Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Umieść pokrojone brzoskwinie w formie do pieczenia 8x8 ". Jeśli chcesz, posyp mieszanką cukrowo-cynamonową.
W małej misce połącz ciasto i masło. Rozłóż pokruszoną mieszankę równomiernie na brzoskwinie i piecz przez 35-40 minut lub do momentu, aż owoce zaczną bulgotać, a wierzch będzie złotobrązowy.
Podawaj z lodami i bitą śmietaną
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...