Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Umieść pokrojone brzoskwinie w formie do pieczenia 8x8 ". Jeśli chcesz, posyp mieszanką cukrowo-cynamonową.
W małej misce połącz ciasto i masło. Rozłóż pokruszoną mieszankę równomiernie na brzoskwinie i piecz przez 35-40 minut lub do momentu, aż owoce zaczną bulgotać, a wierzch będzie złotobrązowy.
Podawaj z lodami i bitą śmietaną
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...
Spraw, aby lato było pełne dreszczy z waniliowym koktajlem mlecznym. Koktajl waniliowy to najbardziej uwielbiany p...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...