Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Umieść pokrojone brzoskwinie w formie do pieczenia 8x8 ". Jeśli chcesz, posyp mieszanką cukrowo-cynamonową.
W małej misce połącz ciasto i masło. Rozłóż pokruszoną mieszankę równomiernie na brzoskwinie i piecz przez 35-40 minut lub do momentu, aż owoce zaczną bulgotać, a wierzch będzie złotobrązowy.
Podawaj z lodami i bitą śmietaną
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...