Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Umieść pokrojone brzoskwinie w formie do pieczenia 8x8 ". Jeśli chcesz, posyp mieszanką cukrowo-cynamonową.
W małej misce połącz ciasto i masło. Rozłóż pokruszoną mieszankę równomiernie na brzoskwinie i piecz przez 35-40 minut lub do momentu, aż owoce zaczną bulgotać, a wierzch będzie złotobrązowy.
Podawaj z lodami i bitą śmietaną
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...