Intensywny jagodowo-kokosowy smak idealny na deser.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
W misce wymieszaj jagody, sok z cytryny, cynamon i wanilię. Delikatnie rozgnieć kilka jagód grzbietem widelca. Mieszankę jagód przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na 15 minut.
W międzyczasie połącz mąki. Pokrój stały olej kokosowy na małe kawałki i dodaj do mąki. Wcieraj mieszaninę, aż będzie przypominać bułkę tartą. Wymieszaj z kokosem.
Rozsyp ciasto na pieczonych jagodach i kontynuuj pieczenie, aż będzie złote i chrupiące.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.