Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i lepkie, z maślaną, słodką kruszonką. Ma też mało kalorii!
Ułóż posiekany rabarbar i pokrojone w plasterki truskawki.
Równomiernie posyp owoce cukrem i żelatyną truskawkową.
Pozostaw mieszankę owoców i cukru na około 30 minut, będzie bardzo soczysta.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Równomiernie posyp ciasto na wierzch, a następnie skrop roztopionym masłem.
Wstaw do nagrzanego do 350 stopni piekarnika i piecz przez 45 minut lub do zarumienienia i bąbelków.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub słodką bitą śmietaną.
Mój ulubiony przepis, który robię co tydzień, maślane, łatwe w przygotowaniu ciasteczka maślankowe! Świetne równie...
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...