Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakowych. Marchewki są przygotowywane z dodatkiem miodu i świeżej mięty, co nadaje im delikatny i przyjemny smak.
Miodowo miętowe marchewki są idealnym dodatkiem do mięs, ryb oraz jako zdrowa przekąska między posiłkami. Danie to nie tylko smakuje wyśmienicie, ale również jest pełne wartości odżywczych, takich jak witamina A, C oraz beta-karoten. Jest to także świetna propozycja dla osób, które chcą wprowadzić do swojej diety więcej warzyw i eksperymentować z różnymi smakami.
Rozgrzej piekarnik do 175 c.
Wrzuć razem miód, oliwę i marchewkę.
Piecz przez 30 minut.
Na wierzchu posypać miętą.
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Zupa dyniowa z kurkumą rozgrzeje twoje kości. Jest tak kremowa i pyszna, że nie zdasz sobie sprawy, jakie jest zdr...
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...