Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orzechami włoskimi ... Wyśmienite jedzenie w najlepszym wydaniu!
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Posyp dwie łyżki cukru na wierzchu krążka serowego i wstaw do piekarnika na około 10 minut, aż cukier się rozpuści i skarmelizuje.
W międzyczasie umieść masło na patelni i na małym ogniu pozwól, aby się rozpuściło przed dodaniem pozostałego cukru i orzechów włoskich.
Mieszać razem przez około 3-4 minuty, aż cukier się rozpuści, a orzechy całkowicie pokryją. Zdejmij z patelni i pozostaw do ostygnięcia.
Na osobnej patelni dodaj miód i ocet i podgrzej, następnie ostrożnie włóż jagody. Odstaw na bok.
Wyjąć camembert z piekarnika, polać kandyzowanymi orzechami, a następnie dodać miód i jagody w glazurze balsamicznej.
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Spraw, aby lato było pełne dreszczy z waniliowym koktajlem mlecznym. Koktajl waniliowy to najbardziej uwielbiany p...
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...