Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Dodaj jajko, mleko, olej, miód i wanilię do kubka do kawy. Wymieszaj wszystko widelcem.
Dodaj mąkę, kakao i czekoladą. Wymieszaj ponownie.
Wstaw kubek do mikrofalówki i gotuj przez 3 minuty z dużą mocą. Ciasto lekko uniesie się na wierzch kubka. Pozwól mu trochę ostygnąć. W razie potrzeby wysuń na talerz. Jedz na ciepło.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.