Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztki indyka, wiesz, co robić.
Upraż laski cynamonu, anyż i goździki w średnim rondelku na średnim ogniu, aż zaczną pachnieć, około 2 minut.
Do rondla dodać rosół z kości indyka, imbir, sos rybny i sos sojowy. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
W międzyczasie zagotuj 2 litry wody w innym rondlu. Dodaj makaron, gotuj przez 2-3 minuty. Odcedź i przenieś równomiernie do dwóch misek.
Wyrzucić przyprawy z bulionu. Dodaj warzywa i zwiększ temperaturę. Doprowadź ponownie do wrzenia lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Podawać połowę indyka w jednej misce na makaron. Zalej połowę bulionu łącznie z warzywami. Na wierzch ze świeżą kolendrą, sosem sriracha i / lub sosem hoisin. Dodaj świeżego soku z limonki. Gotowe!
Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...