Przepis na łosoś owinięty bekonem

Przepis na łosoś owinięty bekonem

Łosoś owinięty bekonem

Łosoś owinięty bekonem

Ten przepis na łososia owiniętego bekonem to zapałka stworzona w niebie. To luksusowy wieczorny posiłek o niskiej zawartości węglowodanów, który można przygotować w mgnieniu oka.

Czas przygotowania

25 minut

Kalorie

-

Węglowowdany

-

Białka

-

Tłuszcze

-

Łosoś owinięty bekonem - Składniki

Jak przygotować łosoś owinięty bekonem


Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).

Osuszyć filety z łososia. Filety zawinąć w boczek.

Połóż filety na blasze do pieczenia i skrop oliwą z oliwek. Piecz przez 15-20 minut.

Podawać z posiekanym estragonem i kawałkami cytryny.

Zobacz inne nasze przepisy