Ten przepis pochodzi z Brazylii i jest to inny sposób podawania krewetek i ich przyrządzania. Osoby, którym podajesz to danie, będą zachwycone jego wyglądem, ale także smakiem. Przepis na 4 porcje.
Najpierw skrop krewetki tylko połową soku z cytryny, następnie dodaj seler, sól, pieprz i wymieszaj z majonezem.
Awokado pokrój na pół i usuń pestki. Jeśli nasiona są zbyt małe, możesz usunąć trochę miąższu z awokado łyżką. Posyp awokado resztą cytryny, aby nie było przebarwień.
Faszeruj połówki awokado miksturą z krewetek i pozwól mu ostygnąć przed podaniem.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Ten przepis na łososia owiniętego bekonem to zapałka stworzona w niebie. To luksusowy wieczorny posiłek o niskiej...
Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany pos...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Świąteczna pasta z krakersów, którą lubię podawać z dobrymi krakersami, chipsami pita i chrupiącym chlebem.
Dorsz ze słodkimi ziemniaczkami to pyszny i prosty w przygotowaniu przepis na danie główne, które z pewnością zado...