Przepis na Gorący sos krabowy

Przepis na Gorący sos krabowy

Gorący sos krabowy

Gorący sos krabowy

Świąteczna pasta z krakersów, którą lubię podawać z dobrymi krakersami, chipsami pita i chrupiącym chlebem.

Czas przygotowania

35 minut

Kalorie

-

Węglowowdany

-

Białka

-

Tłuszcze

-


Składniki

# nazwa produktu ilość waga
Paczkowany ser śmietankowy 8 oz ~227 g
Mleko 1 łyżka stołowa ~18 g
Opakowanie mięsa z kraba 1 -
Drobno posiekana cebula 2 łyżki stołowe ~36 g
Chrzan 0.5 łyżeczek ~3 g
Bułka tarta 20 gramów ~20 g
Masło pokroić w małe kawałki 2 łyżki stołowe ~36 g
Sól, pieprz - -

Etapy przygotowania


Dodaj wszystkie składniki do serka śmietankowego, wymieszaj widelcem

Umieść w małym naczyniu żaroodpornym

Przykryj bułką tartą i masłem

Piec 375 przez 15 minut