Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Wymieszaj kostki kurczaka bez kości z maidą, jajkiem i solą.
Smażyć głęboko na złoty kolor i odstawić.
Wymieszaj 20g (1 op.) Chings chicken chilli masala z 300ml wody.
Na patelni rozgrzać olej i podsmażać pokrojone w kostkę warzywa, zielone chili i kurczaka przez 2-3 minuty.
Dodaj masala i dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Aby uzyskać gęstszy sos, gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty.
Udekoruj posiekaną szczypiorkiem i podawaj na gorąco.
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...