Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Wymieszaj kostki kurczaka bez kości z maidą, jajkiem i solą.
Smażyć głęboko na złoty kolor i odstawić.
Wymieszaj 20g (1 op.) Chings chicken chilli masala z 300ml wody.
Na patelni rozgrzać olej i podsmażać pokrojone w kostkę warzywa, zielone chili i kurczaka przez 2-3 minuty.
Dodaj masala i dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Aby uzyskać gęstszy sos, gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty.
Udekoruj posiekaną szczypiorkiem i podawaj na gorąco.
Łatwy i szybki przepis na curry z kurczakiem. Składa się tylko z 4 składników. Doskonały dla diet keto.
Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...