Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Wymieszaj kostki kurczaka bez kości z maidą, jajkiem i solą.
Smażyć głęboko na złoty kolor i odstawić.
Wymieszaj 20g (1 op.) Chings chicken chilli masala z 300ml wody.
Na patelni rozgrzać olej i podsmażać pokrojone w kostkę warzywa, zielone chili i kurczaka przez 2-3 minuty.
Dodaj masala i dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Aby uzyskać gęstszy sos, gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty.
Udekoruj posiekaną szczypiorkiem i podawaj na gorąco.
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Do przygotowania makaronu z cukini najczęściej używa się cukinii żółtej lub zielonej, które są bardzo zdrowe i peł...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.