Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Wymieszaj kostki kurczaka bez kości z maidą, jajkiem i solą.
Smażyć głęboko na złoty kolor i odstawić.
Wymieszaj 20g (1 op.) Chings chicken chilli masala z 300ml wody.
Na patelni rozgrzać olej i podsmażać pokrojone w kostkę warzywa, zielone chili i kurczaka przez 2-3 minuty.
Dodaj masala i dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Aby uzyskać gęstszy sos, gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty.
Udekoruj posiekaną szczypiorkiem i podawaj na gorąco.
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...
Jeśli szukasz pysznego i sycącego dania na obiad lub kolację, to zapiekanka z kurczaka i pieczarek będzie idealnym...
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Wegetariańskie manchurian to bardzo pyszne kulki zanurzone w pysznym sosie. Wegetariański manchurian może służyć j...