Ten przepis na łososia owiniętego bekonem to zapałka stworzona w niebie. To luksusowy wieczorny posiłek o niskiej zawartości węglowodanów, który można przygotować w mgnieniu oka.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
Osuszyć filety z łososia. Filety zawinąć w boczek.
Połóż filety na blasze do pieczenia i skrop oliwą z oliwek. Piecz przez 15-20 minut.
Podawać z posiekanym estragonem i kawałkami cytryny.
Świąteczna pasta z krakersów, którą lubię podawać z dobrymi krakersami, chipsami pita i chrupiącym chlebem.
Dorsz ze słodkimi ziemniaczkami to pyszny i prosty w przygotowaniu przepis na danie główne, które z pewnością zado...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Ten przepis pochodzi z Brazylii i jest to inny sposób podawania krewetek i ich przyrządzania. Osoby, którym podaje...
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany pos...