Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
20 minut
-
-
-
-
W garnku zagotuj bulion wołowy, przyprawę chińską, olej sezamowy, sos sojowy, sól i pieprz. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
W międzyczasie upewnij się, że wołowina jest bardzo zimna, aby łatwiej ją kroić (jedną sztuczką jest włożenie jej do zamrażarki na około 30 minut wcześniej, aby łatwiej było kroić). Pokrój cienko pionowo na długie plasterki.
Przygotuj dodatki do zupy, opłucz, pokrój i posiekaj wszystko, co konieczne.
Przygotuj makaron udon zgodnie z opakowaniem (doprowadź wodę z przyprawami do wrzenia, dodaj makaron i gotuj przez 3-4 minuty). Nie odcedzaj makaronu. Zachowaj bulion, który stworzył.
Podziel 1/2 pokrojonego w plastry steku i 1/2 makaronu (wraz z bulionem do gotowania) na 2 miseczki. Polej wołowinę bulionem (to ugotuje wołowinę) i makaronem. Dodaj wybrane zioła i przyprawy.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pys...
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.