Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orzechami włoskimi ... Wyśmienite jedzenie w najlepszym wydaniu!
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Posyp dwie łyżki cukru na wierzchu krążka serowego i wstaw do piekarnika na około 10 minut, aż cukier się rozpuści i skarmelizuje.
W międzyczasie umieść masło na patelni i na małym ogniu pozwól, aby się rozpuściło przed dodaniem pozostałego cukru i orzechów włoskich.
Mieszać razem przez około 3-4 minuty, aż cukier się rozpuści, a orzechy całkowicie pokryją. Zdejmij z patelni i pozostaw do ostygnięcia.
Na osobnej patelni dodaj miód i ocet i podgrzej, następnie ostrożnie włóż jagody. Odstaw na bok.
Wyjąć camembert z piekarnika, polać kandyzowanymi orzechami, a następnie dodać miód i jagody w glazurze balsamicznej.
Ananas, truskawka-kantalupa i brzoskwinia-mango agua fresca. Świetny sposób na utrzymanie chłodu i nawilżenia prze...
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...