Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztki indyka, wiesz, co robić.
Upraż laski cynamonu, anyż i goździki w średnim rondelku na średnim ogniu, aż zaczną pachnieć, około 2 minut.
Do rondla dodać rosół z kości indyka, imbir, sos rybny i sos sojowy. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
W międzyczasie zagotuj 2 litry wody w innym rondlu. Dodaj makaron, gotuj przez 2-3 minuty. Odcedź i przenieś równomiernie do dwóch misek.
Wyrzucić przyprawy z bulionu. Dodaj warzywa i zwiększ temperaturę. Doprowadź ponownie do wrzenia lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Podawać połowę indyka w jednej misce na makaron. Zalej połowę bulionu łącznie z warzywami. Na wierzch ze świeżą kolendrą, sosem sriracha i / lub sosem hoisin. Dodaj świeżego soku z limonki. Gotowe!
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Do przygotowania makaronu z cukini najczęściej używa się cukinii żółtej lub zielonej, które są bardzo zdrowe i peł...
Brokułowa zapiekanka z kurczaka to pyszne danie, które składa się z ugotowanego kurczaka, świeżych różyczek brokuł...
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Schezwan tawa pulao to mieszane danie z ryżu popularne w kuchni indyjskiej. Chociaż niektóre z jego odmian kojarzą...