Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany posiłek dla całej rodziny.
Rozgrzej olej na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj krewetki i smaż przez 3 minuty lub do momentu, aż będą gotowe. Usuń krewetki z patelni.
Dodaj czerwoną paprykę i cebulę na patelnię i smaż przez 2 minuty, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj czosnek, korzeń imbiru i mieloną czerwoną paprykę na patelnię i smaż przez 30 sekund mieszając. Umieść krewetki na patelni. Dodaj zagęszczony bulion, sos sojowy, cukier i wodę i gotuj przez 1 minutę lub do momentu, gdy mieszanina będzie gorąca. Zdejmij patelnię z ognia i dodaj olej sezamowy. Mieszankę krewetek posyp sezamem i zieloną cebulą.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Świąteczna pasta z krakersów, którą lubię podawać z dobrymi krakersami, chipsami pita i chrupiącym chlebem.
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...