Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany posiłek dla całej rodziny.
Rozgrzej olej na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj krewetki i smaż przez 3 minuty lub do momentu, aż będą gotowe. Usuń krewetki z patelni.
Dodaj czerwoną paprykę i cebulę na patelnię i smaż przez 2 minuty, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj czosnek, korzeń imbiru i mieloną czerwoną paprykę na patelnię i smaż przez 30 sekund mieszając. Umieść krewetki na patelni. Dodaj zagęszczony bulion, sos sojowy, cukier i wodę i gotuj przez 1 minutę lub do momentu, gdy mieszanina będzie gorąca. Zdejmij patelnię z ognia i dodaj olej sezamowy. Mieszankę krewetek posyp sezamem i zieloną cebulą.
Ten przepis na łososia owiniętego bekonem to zapałka stworzona w niebie. To luksusowy wieczorny posiłek o niskiej...
Tuńczyk ze słodko-pikantną azjatycką sałatką to pyszna potrawa, która składa się z kawałków świeżego tuńczyka i mi...
Ten przepis pochodzi z Brazylii i jest to inny sposób podawania krewetek i ich przyrządzania. Osoby, którym podaje...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...