Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Zmiękczone lody i likier amaretto wymieszać w małej misce. Wstawić do zamrażarki, aż lody ponownie stwardnieją i nadają się do „nabierania”.
Połącz sodę, sok wiśniowy i wódkę, podziel równo między 2 szklanki. Na wierzch ułożyć gałki lodów z dodatkiem amaretto.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...