Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Do dużej miski przesiej mąkę, cukier i kakao.
Rozpuść masło i czekoladę razem w rondelku lub podwójnym bojlerze na małym ogniu. Często mieszaj, aby upewnić się, że czekolada się nie przypali.
Włożyć jajka i zdjąć patelnię z ognia.
Wymieszaj mieszaninę z suchymi składnikami.
Ciasto wylać i zeskrobać na blachę wyłożoną pergaminem.
Piecz ciastko na środkowej półce w temperaturze 180 °C przez 30 minut.
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Poczuj się jak gwiazdy Hollywood z tym domowym, orzeźwiającym i całkowicie naturalnym napojem.
Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.