Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Do dużej miski przesiej mąkę, cukier i kakao.
Rozpuść masło i czekoladę razem w rondelku lub podwójnym bojlerze na małym ogniu. Często mieszaj, aby upewnić się, że czekolada się nie przypali.
Włożyć jajka i zdjąć patelnię z ognia.
Wymieszaj mieszaninę z suchymi składnikami.
Ciasto wylać i zeskrobać na blachę wyłożoną pergaminem.
Piecz ciastko na środkowej półce w temperaturze 180 °C przez 30 minut.
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Przygotuj zdrowe trufle z ciemnej czekolady w mniej niż 15 minut, aby zaspokoić wszelkie zachcianki na deser. Są w...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.