Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Do dużej miski przesiej mąkę, cukier i kakao.
Rozpuść masło i czekoladę razem w rondelku lub podwójnym bojlerze na małym ogniu. Często mieszaj, aby upewnić się, że czekolada się nie przypali.
Włożyć jajka i zdjąć patelnię z ognia.
Wymieszaj mieszaninę z suchymi składnikami.
Ciasto wylać i zeskrobać na blachę wyłożoną pergaminem.
Piecz ciastko na środkowej półce w temperaturze 180 °C przez 30 minut.
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...