Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Do dużej miski przesiej mąkę, cukier i kakao.
Rozpuść masło i czekoladę razem w rondelku lub podwójnym bojlerze na małym ogniu. Często mieszaj, aby upewnić się, że czekolada się nie przypali.
Włożyć jajka i zdjąć patelnię z ognia.
Wymieszaj mieszaninę z suchymi składnikami.
Ciasto wylać i zeskrobać na blachę wyłożoną pergaminem.
Piecz ciastko na środkowej półce w temperaturze 180 °C przez 30 minut.
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...