Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Rozgrzej oliwę w dużym szerokim garnku na średnim ogniu. Dodaj seler, cebulę, pieprz poblano, marchewkę, ½ łyżeczki soli i pieprzu. Gotuj, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa zmiękną, około 8 minut. Dodać czosnek w proszku, cebulę w proszku, chili w proszku, kminek, czosnek, koncentrat pomidorowy, cukier i gotój mieszając około 2 minut. Przełóż do małej miski i odstaw na bok.
Do tego samego garnka dodaj indyka, kiełbasę, ½ łyżeczki soli i gotować, łamiąc wszelkie grudki drewnianą łyżką, aż się zarumienią, około 8 minut.
Włóż mieszankę warzyw do garnka i dodaj pokrojone w kostkę pomidory, całą fasolę, zielone papryczki chili i rosół z kurczaka. Kontynuuj gotowanie na średnim poziomie i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, około 30 minut.
Podawaj chili z serem, śmietaną i cebulką. I nie zapomnij o słodkich i pikantnych ciasteczkach kukurydzianych!
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego