Przepyszne domowe spagetthi bolognese.
Do garnka na średnim ogniu dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek. Wrzucić wszystkie warzywa, oregano, sól i pieprz.
Smażyć, aż warzywa nieco zmiękną i zaczną się karmelizować. Zajmie to około 8-10 minut.
Następnie za pomocą łyżki przesuń warzywa na boki garnka, tworząc pustkę na środku. Dodaj mielonego indyka i połam go łyżką, upewniając się, że wszystkie brązowe kawałki warzyw zostaną zeskrobane.
Gdy mięso będzie lekko ugotowane, dodaj je i wymieszaj z warzywami. Pozwól mu się gotować przez kolejne 5 minut.
Dodaj puszki pomidorów. Ponownie dopraw solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. Podałam ten pyszny makaron z kawałkiem serowego pieczywa czosnkowego! Mniam!
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon