Przepyszne domowe spagetthi bolognese.
Do garnka na średnim ogniu dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek. Wrzucić wszystkie warzywa, oregano, sól i pieprz.
Smażyć, aż warzywa nieco zmiękną i zaczną się karmelizować. Zajmie to około 8-10 minut.
Następnie za pomocą łyżki przesuń warzywa na boki garnka, tworząc pustkę na środku. Dodaj mielonego indyka i połam go łyżką, upewniając się, że wszystkie brązowe kawałki warzyw zostaną zeskrobane.
Gdy mięso będzie lekko ugotowane, dodaj je i wymieszaj z warzywami. Pozwól mu się gotować przez kolejne 5 minut.
Dodaj puszki pomidorów. Ponownie dopraw solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. Podałam ten pyszny makaron z kawałkiem serowego pieczywa czosnkowego! Mniam!
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.