Ten modny i smaczny przepis to prosty sposób na przygotowanie steku z flanki ... A aromatyczny sos jest absolutnie boski! Nota z przepisu: krojenie wołowiny po przekątnej, w kierunku przeciwnym do włókien, sprawia, że tradycyjnie twarde, ale aromatyczne mięso jest delikatniejsze. Uwaga dotycząca składników: jeśli zdecydujesz się użyć steku "skirt stake" do tego przepisu, może być konieczne pocięcie go na 4 kawałki, aby zmieścił się na patelni. Jeśli kawałki nie mieszczą się na patelni, gotuj je partiami, aby zapewnić najlepsze przyrumienienie. Przepis opublikowany dzięki uprzejmości kuchni Campbella.
Rozgrzej 1 łyżkę oleju na 10-calowej patelni na średnim ogniu. Dodać wołowinę i smażyć, aż będzie dobrze zarumieniona z obu stron i do uzyskania pożądanego wypieczenia, około 10 minut dla średnio wysmażonego mięsa. Wyjmij wołowinę z patelni.
Podgrzej 1 łyżkę masła i pozostały olej na patelni. Dodaj grzyby i gotuj przez 5 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Dodaj szalotkę, czosnek i rozmaryn, gotuj i mieszaj przez 30 sekund. Dodać zagęszczony bulion, wodę i pozostałe masło i gotować, aż masło się rozpuści.
Pokrój wołowinę ukośnie w kierunku włókien na cienkie plasterki. Mieszankę grzybową podawać z wołowiną.
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Brokułowa zapiekanka z kurczaka to pyszne danie, które składa się z ugotowanego kurczaka, świeżych różyczek brokuł...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog...