Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Garnek postawić na ogniu, a gdy się zagotuje, posolić, spaghetti gotować 9 minut lub do „aldente”,
Podczas gdy makaron się gotuje, umieść nieprzywierającą patelnię na ogniu i delikatnie usmaż cebulę z czosnek do miękkości,
Zmniejsz ogień na patelni, dodaj szpinak i umieść pokrywkę na górze na minutę lub dwie,
Dodać ricottę do mieszanki szpinakowej, ponownie umieścić pokrywkę na patelni i odstawić z ognia, aż makaron będzie gotowy,
Odcedź makaron, a następnie wymieszaj ze szpinakiem i ricottą,
Jeśli zdecydujesz się na orzeszki piniowe, po prostu upiecz je na nieprzywierającej patelni, aż zaczną się złocić,
Dodaj tarty parmezan (opcjonalnie), oliwę chili (opcjonalnie) i ciesz się smakiem wraz z kieliszkiem schłodzonego białego wina.
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Zupa dyniowa z kurkumą rozgrzeje twoje kości. Jest tak kremowa i pyszna, że nie zdasz sobie sprawy, jakie jest zdr...
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakow...
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!