Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Wymieszaj kostki kurczaka bez kości z maidą, jajkiem i solą.
Smażyć głęboko na złoty kolor i odstawić.
Wymieszaj 20g (1 op.) Chings chicken chilli masala z 300ml wody.
Na patelni rozgrzać olej i podsmażać pokrojone w kostkę warzywa, zielone chili i kurczaka przez 2-3 minuty.
Dodaj masala i dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Aby uzyskać gęstszy sos, gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty.
Udekoruj posiekaną szczypiorkiem i podawaj na gorąco.
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Brokułowa zapiekanka z kurczaka to pyszne danie, które składa się z ugotowanego kurczaka, świeżych różyczek brokuł...
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Schezwan tawa pulao to mieszane danie z ryżu popularne w kuchni indyjskiej. Chociaż niektóre z jego odmian kojarzą...
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...