Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Rozgrzej piekarnik do 275 ° f / 135 ° C.
Posyp żebra solą i wmasuj.
Rozwiń długi kawałek folii aluminiowej. Nasmaruj go i umieść na nim żebra. Owinąć folię ciasno wokół zębatki żeber, aby w ogóle nie wydostało się powietrze. Ułóż na blasze i gotuj w piekarniku przez 3 godziny.
W misce wymieszaj miód, mus jabłkowy, Aminos kokosowy, oliwę z oliwek, czosnek i imbir. Po 3 godzinach wyjmij żeberka z piekarnika i zwiększ temperaturę piekarnika do 250 ° C.
Poczekaj, aż paczka z folii lekko ostygnie, zanim ją całkowicie otworzysz, aby odsłonić żebra. Za pomocą szczotki do ciasta posmaruj marynatę na żeberkach i włóż z powrotem do piekarnika na 3-5 minut, aż glazura stanie się lepka.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...
Chili con carne to pyszne i pożywne danie, które pochodzi z Meksyku, ale zyskało popularność na całym świecie. To...