Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. Dziś jesteśmy po prostu wdzięczni, że mamy obfity i smaczny sposób na wykorzystanie resztek składników, które tworzą głęboko satysfakcjonujący posiłek, który jest nie tylko dobrze zbilansowany i zdrowy, ale także łatwy do skomponowania. Chociaż może nie była to potrawa dla bogatych, myślimy, że będziesz bardzo zaskoczony.
35 minut
-
-
-
-
W garnku rozgrzać oliwę.
Dodać cebulę, pomidory, marchewkę, seler i paprykę. Smażyć przez 3-5 minut.
Dodać bulion warzywny, bazylię i majeranek. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Do misek do serwowania włożyć kromki chleba i włożyć jajko gotowane i wlać danie.
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.